Kőbányai Bortár

2011 december 5-én megnyitotta kapuit a kőbányai Bortár, ahol családi pincék szebbnél szebb kézműves boraihoz juthattok hozzá. Szeretettel és kóstolóval várunk minden borbarátot!

Friss topikok

Címkék

HTML doboz

A kezdet

2011.09.11. 15:21 Onebottle

Ma megtettem az egyik legfontosabb lépést ahhoz, hogy saját céget inditsak. Megtaláltam a bolt helyét és írtam is az önkormányzatnak. Egyenlőre nagyon pozitívan állnak a dolgok. 

Az üzlet helység egyébként nem nagy, mindössze 9 nm, ráadásul elég szerencsétlen háromszög alakú formája van. Még gondolkodom, hogy kéne kialakítani a belső teret, de az biztos, hogy le kell festeni,mert jelenleg irtózatosan rózsaszín. 

 

A másik nagy probléma, amin agyalok, a név. Amit kitaláltunk, a Borszertár sajnos már foglalt, ezért valami újat kéne kitalálni. Ez pedig annál nehezebb, Minnél jobban szeretnem kitalálni....


A bejegyzés trackback címe:

https://bortar.blog.hu/api/trackback/id/tr493218108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása